I love high School 2010 !
De finale van de ‘I love high school’ wedstrijd op 6 maart was super spannend.
In december zag ik in de Cosmogirl! een wedstrijd met als hoofdprijs: een jaar high school in Amerika. Ik wilde er meteen aan meedoen!
Maarja om de prijs te winnen moest ik wel eerst iets origineels bedenken;)
Ik maakte een boek met een verhaal over m’n belevenissen in Amerika en stuurde het op!
Op 12 februari werden de namen van de 20 kandidaten bekend gemaakt! Toen ik thuis kwam van school zag ik een email liggen: ik was door! Yeah=)
De volgende ronde moest ik een Engelse brief schrijven naar mijn toekomstige gastgezin! Weer werd het super spannend. Op 24 februari werd de uitslag bekend gemaakt.
Tegen het eind van de middag dacht ik dat ik niet meer door was. Ze hadden me nog niet gebeld. Toen bleek dat ik alle oproepen had gemist! Gelukkig kreeg ik toch nog te horen dat ik door was. Ik zat bij de laatste 5 :D
De eindronde was een hele spannende ronde! Er werd een Engels interview afgenomen en we moesten een creatieve presentatie houden. Ik had veel opgezocht op internet en veel weblogs van andere ‘exchange students’ gelezen en vol goede moed gingen we op weg naar Utrecht voor de grote finale!
De andere 4 meiden uit de finale, waren allemaal heel aardig=)
We begonnen met een collage maken van oude Cosmogirls! over Amerika. Daarna moest iedereen een interview doen. Omdat mijn achternaam met een v begint moest ik zoals bijna altijd;) als laatste. Ik was het meest zenuwachtig voor het interview, want wat wilden ze allemaal weten, en zou het Engels wel goed gaan :O!
Maar toen ik eenmaal op de ‘interviewstoel’ zat, werd ik helemaal ontspannen. Het werd zelfs een leuk gesprek! Vervolgens ging het team (travel Active en Cosmogirl!) de winnaar kiezen.
Toen was het eindelijk zo ver; de uitslag! Er stonden 5 knalroze koffers met Cosmogirl pakketten waar we achter moesten gaan staan. Iedereen kreeg een oranjemapje, waar een boardingpas in zou zitten als je gewonnen had.Toen ik het mapje opendeed bleek dat ik de boardingpas had:D Ik had gewonnen!!!=)
En nu begint het highschoolavontuur. Elke dag komt Amerika een stapje dichterbij. Ik ben al druk bezig met prikken te halen bij de dokter, foto’s te verzamelen, aanmeldingsformulieren invullen. Want ik moet mijn aanmeldingspakket gaan opsturen voor een gastgezin in de USA!=)
xoxo
omg je heb echt zoooooooooo'n geluk! veel plezier in amerikaaa~ ik wil echt zo graag n keertje naar Burbank
JEEEEEEEEEEEEUJ :D
jij bent vet koel
JUDITH I LOVE YOU
je weet.
ju moeder.
nee grapje je bent mijn vriendinnetje
Heee Judith
Super dat je de wedstrijd in CG! hebt gewonnen.
Ik wou ook heel graag meedoen, maar m'n ouders vonden het zonde om na 4 havo te gaan, en dan na Amerika terug te komen om 5 havo af te maken.
Haha doe volgend jaar wel mee. ;)
Heel veel plezier in Amerika!
xxxx Judy