judith-highschool-usa.reismee.nl

20 februari

ik ben goe dbezig, weer een verhaaaaaaaaal!

jeeej, oke laatste was van hannahs verjaardag dinsdag, vandaag was der feestje!mn gastmoeder had prinsessenschoentje voor dr gekocht, en was helemaal excited om haar in een prinsesje om te toveren vanochtend. maar hannah is niet echt een typje daarvoor haha. dus het was een heel gedoe vanochtend, want op een tiende verjaardag moet je natuurlijk wel helemaal gestylt haar en alles hebben, maargoed de meningen verschilde daar nogal in haha. daarna gingen we naar walmart laatste cadeautjes en stuff ophalen en toen we thuis kwamen was de verjaardagstaart er.

de taarten hier zijn allemaal rechthoekig en megagroot! ze hebben ook altijd of vanille of chocoladecake als basis en daaroverheen allerlij kleuren superzoete frosting. maargoed de cake was natuuurlijk totaal anders dan bestelt!:O dus weer een suuuuupergroot probleem ;)

en toen gingen we dus naar cici's pizza, waar je zoveel pizza kan eten als je wilt! dus al dr vriendinnetjes kwamen en gezongen enzo en toen naar huis, en vannacht bleef iedereen slapen. ze hadden net ook een talentshow haha, waarbij iedereen de radslag deed en met singstar ging zingen, dat was schattig:)

ik heb maandag trouwens vrij , omdat het presidents day is, maar iedereen in nederland heeft een hele week vakantie zag ik alweer, lucky! ik heb vakantie eind maart, dan is het springbreaaak! :D

deze week trouwens naast het normale leven weer wat ' opmerkelijke' gebeurtenissen.

1. een meisje van mn school heeft met de krasloterij 100.000 dollar gewonnen 3 dagen nadat ze 18 werd!

2. ik kreeg een waardebon van 10 dollar voor mcDonalds omdat ik de hele maand januari door was gekomen zoder absent te zijn:)

3.AARDBEVING!

jaja, op donderdag nacht waren hier in conway en greenbrier( dorpje hiernaast)

iets van 4 aardbevingen. waarvan een grote 4.3! ik weet niet op welke schaal haha;p maargoed! het was dus om 2 uur snachts en aangezien ik op een schoolnacht dan normaalgesproken slaap had ik natuurlijk weer niks gemerkt! iedereen vertelde dat ze echt een schok door het huis voelde en hoe dat lampen begonnen te bewegen haha, maargoed ik ben waarschijnlijk een vaste slaper heb ik wel weer gemerkt!

gelukkig was het neit een supererge, want als ik het merk zal ik het toch wat enger vinden;pen dat brengt me dan alweer op het laaste onderwerp voor mn blogje, tornadoO.

het tornadoseisoen is normalgesproken rond maart april, en jammergenoeg zit arkansas in tornadogebied:'( mn gastzusje vertelde dat er 2 jaar geleden een tornado was in lake beaverfork, 200 meter van mn huis, maar dat de tornado de andere kant om boog.

jaa, ik vind die draaidingen niet zo leuk, maar hier is het dan wel echt OVERAL op het nieuws en je ziet het als de wolken muurtjes worden, of hoe vertaal je wallclouds haha. en we hebben natuurlijk een echte schuilkelderr! in de garage onder het huis zit een bathroom, waar we dan met zn allen in moeten gaan zitten, dus nu maar hopen dat die tornados wegblijven:)

ooohja, gister gingen mn gastzusjes en ik met mn gastopa en oma naar het zwanenmeer, en dan een serieus zwanenmeer. hier in arkansas houden ze nogal van natuur enzo dus dat was ons familieuitje.maar het was wel mooi! daarna gingen we eten in een of ander steakhouse, en nog steed ssnap ik niet hoe ameirkanen sweettea lekker vinden! als ik vertel over onze warme thee, zeggen ze ohja dat is heel gezond he ofzo, iedereen drinkt hier KOUDE thee met extra veel ijs!het is niet lekker, dat moest ik even kwijt.haha

ttyl

Wink

Eline

leuk dat je weer zo vaak een blog schrijft!
haha ik heb alleen het idee dat ik de enige ben die erop reageert

oh, en serieus. als ik een keer naar amerika ga
MOET je mij dat adres geven van de pizzahut waar je zoveel mag eten als je wilt
i love pizzaaa
xxxx

judiee

haha, hij is al wel 50 keer bekeken maar jij bent mijn trouwe reactie gever hihi, misjouu!

Maddeleen

Hahaa jaa inderdaad ik wil ook mee naar die pizzahut!
Onbeperkt pizza eten lijkt me geweldig.
Sorry dat ik bijna niet reageer, maar ik weet de helft meestal al van je mails en van skype.
Hebben jullie ook eten in je schuilkelder? hahaaa

xxxx