1e schooldag
haaai, het is al weer een tijdje geleden dat ik mn blog had geschreven, dus hier is er weer een nieuwe!deze week zijn we een paar keer naar het zwembad op de basis gegaan, en we hebben gerollerskate=) dat was superleuk!
mar vandaag was het dan de eerste schooldag:O vet eng natuurlijk!ik kwam aan op school, waar allemaal wc papier in de bomen was gehangen, wat hier heel normal is om te doen als grap;) maar toen kwam ik dus de school binnen!
wooooooww!!
het is zo anders dan de noordgouw!het gebouw is best klein, en ouderwets opzich maar de studenten zijn heel anders!ik denk dat 3/4 gekleurd was, en de kleding is ook een verhaal apart! haha dus dat was opzich wel een beetje schrikken!
maar de dag verliep opzich wel goed, alleen in de lunch moest ik zo lang wachten dat ik mn eten bijna niet kon eten, dus ik denk dat ik maar gewoon brood van huis meeneem!
wat jongens betreft , nog geen chace crawford gezien!;)haha of iemand die er in de buurt van komt ...
ik heb de vakken; anatomy iets biologisch moeilijks, spaans=), iets vaags waarbij we gaan koken en leren met geld omgaan ofzo.psychologie, advanced us history;O dus de gevorderde klas!engels, en project east, waarbij we projecten ofz gaan doen!
verder heb ik 2 zwangere meisjes gezien, en een met een kind!ook zat ik naast een heel dun meisje dat een maand geleden een kind had gehad!
iedereen vind dat hier heel normaal;o en ik heb ook al meerder jongens over ' hun kind' horen praten!
ik heb nog geen vragen over amsterdam gehad omdat niemand weet waar nederland ligt! ze vinden het ook raar dat voetbal buiten amerika zo populair is want ze kennen alleen david beckham!
naast het feit dat we doorzichtige tassen moeten hebben, oet we nu ook de hele tijd een schoolpas om aan zon keykoord, dus dat ziet er super uit!not
je mag tijdens de lessen niet op de gangen komen, en je mag niet te laat komen!
morgenavond heb ik een orientatie in little rock van de amerikaanse organisatie, waar we in een hotel gaan en shoppen dus daar heb ik nu al zin in!
mis julli!e(L)
Wow wat appart dat er al best veel meisjes zwanger zijn en dat dat ook nog eens best normaal is! Haha en dat niemand weet waar nederland ligt, ik bedoel, amsterdam is toch best wel bekend dacht ik zo! Is het gelukt met je locker? Wel aardige mensen in je klas?
Heel veel plezier morgen!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
haha ja die amerikanen hebben echt humor met hun wc papier he (not).. heb je ook in elk klaslokaal een vlag gezien? maar iig weer leuk om je verhaal te lezen! en het gaat vast supertof worden! ook wanneer je bij een sport gaat enzo =)
ah juud dat viel vast tegen zeg
ik hoop dat je het binnenkort beter naar je zin hebt
veel plezier met shoppen ;)
kusss
Je first day is altijd anders. Maar ik weet zeker dat het erg leuk gaat worden. Leuk dat je een eigen website hebt! Ben benieuwd naar je volgende verhalen.
Liefs,
hey ik hoop dat je het al een beetje naar je zin hebt daro aan de andere kant van de wereld;PP... heb je leuke mensen in je klas en is het al een beetje gezellig aan het worden bij die familie? zijn ze een beetje aardig en doe je veel leuke dingen??? Ik hoop snel weer wat verhalen van je te lezen! xx
hoi judith,
Stoer van je dat je nu zo bezig bent, daar in Arkansas.
er zal zoveel anders zijn; je huis, je familie en nu ook je school. het zl daar op de high school wel allemaal heel anders zijn dan wij denken te weten; zoals wij het kennen van televisie en film ( "grease" ) is natuurlijk niet zo.
Ik ben benieuw of het niveau er nog een beetje is op school; het zou best wel een gemakkelijk voor je kunnen zijn; natuurlijk wel andere vakkee, dus het zal je extra tiijd kosten om er in te geraken; maar hoe zal het nmieveau zijn; misschien kenne ze verschillende "A"-levels.
Verder ben ik ook benieuwd hoe je het zal vinden op zo'n leger basis; dat moet apart zijn; diep in het hart van Amerika, en dan toch tussen de militaire (families); echt USA dus.
Het hockeyseizoen is begonnen; gisteren was de 1e wedstrijd ik ken de uitslag nog niet; zoalls je weet zijn je vader en ik gestopt; het valt me zwaar, maarjaa..... weinig medewerking van de club.
De hockey-meiden hebben je starks weer nodig.!!!
rick