thanksgivingbreak
jeuj, het is thanksgiving vandaag! daardooor heb ik de hele week vrij =)
bij thanksgiving, eten amerikaanse mensen heeeeel veel, vooral zon grote kalkoen!die heb ik dus net gegeten wat wel lekker was, alleen ik ben niet zo super gek op het eten dat ze hier eten!omdat ik in het zuiden woon houden ze erg, van vlees, en cornbread, zegmaar een soort hartige taart!
uhm, oke zondag ging ik met mn gastmoeder en de buurvrouw naar sams.zegmaar een winkel vergelijkbaar met walmart maar dan in grootverpakkingen, echt niet normaal hoe groot!daar heb ik eindelijk ook nederlandse kaas gevonden, dan hoef ik geen plastic meer te eten!=)
maandag!- we gingen naar harry potter, in little rock dus meosten we eerst een uur rijden, en toen gingen we naar de film!daarna weer terug naar huis, waarvoor we 2 uur in de file hadden gestaan, wat ze hier nog nooit hadden meegemaakt!haha terwijl er in nederland altijd file is;p
toen ik thuis kwam, was er een pakje van sinterklaas haha!met chocolade letters voor de familie, ze vonden alleen schuimpjes naar kauwgom? smaken en marsepein vonden ze niet te eten haha!

dinsdag- Ik ging naar lisa, mn vriendinnetje uit zwitserland, we gingen taco's eten, heel veel mensen eten hier mexicaans, wat wel lekker is:)en toen op woensdag gingen we schaatsen!
nou de schaatsbaan was niet groter dan epe on ice, en het was helemaal vol met mensen maar we hebben geschaatst!iedereen verwonderde zich erover dat we niet eens waren gevallen, haha want hier kan je eignelijk nooit schaatsen;p
het was wel een raar dat het buiten gewoon 25 graden was, ik helemaal ingepakt om te gaan schaatsten, maar uiteindelijk toch maar gewoon in mn tshirt geschaatst haha.
daarnaa gingen we nog naar de mall, en toen ging ik weer naar huis:(
en net heb ik dus het thansgivin meal gegeten, er is allemaal familie enzo, en heel veel eten!;)
hoi Judith,
Wat fijn om te lezen dat het nu zo goed met je gaat.
Je maakt wat mee daar!!!!
Liefs, ook van oma Gé die ook met je meeleeft!!!
Aline
ah bedankt doe ook haar de groeten!:)